IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN CENA IZDELAVE

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Pizzerija Halo alo iz Novega mesta

Izdelava spletnih strani in cena za izdelavo spletne strani

Izdelava spletne strani cena se oblikuje glede na zahtevnost projekta. Koliko ima spletna stran podstrani , ali ima unikaten dizajn, dodatne animacijske efekte ali je spletna trgovina in še mnogo drugih parametrov, katera zahtevajo dodatna orodja in veliko časa za programiranje. Postavitev spletne strani cena je dejavnik, ki kaže zahtevnost projekta od oblikovnega do programskega dela. Samo oblikovni del, ki je lahko narejen po želji naročnika ali pa se na spletu kupi pred pripravljeno vsebino, ki je že prilagojena za mobilne naprave in ima izdelano osnovno tehnično in oblikovno zasnovo. Spreminjajo se da nekatere postavke, kot so barve, dodajajo ali odvzemajo se dodatna okna in ali ikone, enostavna forma s kontakti in povpraševanjem, …… . Velikokrat se sliši, da je spletna stran cena podjetja. Vzrok je v temu, da je nemalokrat spletna stran prvi kontakt med podjetjem in potencialnim kupcem.

Vsisi
 
Halo Alo

Želite dobro in okusno hrano na dom ?

Picerija Halo Alo je picerija s tradicijo, saj je z vami že 20 let. Picerija slovi po kvalitetni dostavi pic, hamburgerjev, morske hrane, zrezkov in pijače. Hrano dostavljajo po Novem Mestu in bližnji okolici. Možen je tudi razvoz hrane v bolj oddaljene kraje, vendar se v tem primeru plača doplačilo za prevoz v višini 2€.

 

Izdelava spletne strani CMS ?

Izdelava spletne strani CMS kaj je to? Vsaka spletna stran je izdelane na določenem kodnem sistemu. Poznamo odprtokodne sisteme kot so ( Wordpress, Woocomerce, Magento, Jumla, DNN, Presta shop) in kodne sisteme, ki so narejeni po naročilu ali na podlagi zahteve. Med njimi naj ne bi bilo razlike v učinkovitosti. Odprtokodni sistemi imajo veliko več orodij, ki so že pripravljeni za vgradnjo na spletno stran in so zaradi tega veliko cenejši. Enostavno se kupijo na spletu in uporabijo na spletni stran Postavitev spletne strani cena je tako tudi odvisna od tega kateri CMS se uporablja in koliko je potrebno glede na želje in potrebe naročnika napraviti dodatnega programiranja ali pa se lahko uporabijo predpripravljena orodja.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Dimniki HočevarIzdelava spletne strani Dom pohištvoIzdelava spletne strani SenseIzdelava spletne strani GeokoIzdelava spletne strani DS InštrukcijeIzdelava spletne strani Jarc

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.