}

Izdelava spletne strani za Halo-alo pizzerijo 

 

Picerija Halo Alo je picerija s tradicijo, saj smo z vami že 20 let. Picerija slovi po kvalitetni dostavi pic, hamburgerjev, morske hrane, zrezkov in pijače. Razvažamo po Novem Mestu in bližnji okolici, hrano pa vam dostavimo izredno hitro  Možen je tudi razvoz hrane v bolj oddaljene kraje, vendar se v tem primeru plača doplačilo za prevoz v višini 2€.
Pokličite nas, naročite hrano in se prepustite užitku božanskih okusov!

 

 

Izdelava spletnih strani

 

Izdelava spletnih strani je proces nastajanja  ali obnove spletne strani. Sodelovanje naročnika in podjetja za izdelavo spletnih strani daje najboljše rezultate naročniku. Saj je let a narejena ali obnovljena po njegovih željah in potrebah hkrati pa upošteva  zadnje trende in tehnične lastnosti, ki jih mora spletna stran vsebovati.

Najboljše spletne strani nastajajo skupaj med naročnikom in izvajalcem . Cilj pa je postati viden in imeti dobre konverzije. Pojem najboljše spletne strani lahko porabimo takrat ko spletna stran naročniku prinaša vedno več povpraševanj.

Za vidnost spletne strani na iskalniku Google in na brskalnikih je pomembna zgradba in optimizacija. Ko pa je spletna stran visoko postavljena na iskalniku in jo potencialni kupci poiščejo se odraža druga faza spletne strani  in to je oblika – vizualnost in enostavnost za uporabo .

Oblikovanje spletnih strani je tako tehnični kot  dizajnerski proces. Oba skupaj pa data spletni strani dobro osnovo za  vedno več konverzij.

Izdelava spletnih strani se začne na postavitvi oziroma uporabi pravilnega CMS. Izdelava spletnih strani wordpress je eden od možnih CMS programov, ki zagotavljajo široko uporabnost, vedno nova posodabljanja in veliko dodatnih možnosti, ki jih nudi  program in potrebuje spletna stran z vedno boljše  konverzije.

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28